House of Hair

De leukste en beste kapsalon van Almere

ONS TEAM

combinatie van uw wensen & ons vakmanschap

Samantha van Boxtel

Graag zorg ik ervoor dat uw kappersbezoek een meerwaarde krijgt. Voor mij staat deskundigheid en professionaliteit op nummer één. Bij House of Hair waar ik al vanaf 2006 werk geven ze mij alle ruimte om me te ontwikkelen, hierdoor haal ik het beste uit mezelf!

WERKEN OP AFSPRAAK

Om u de aandacht te kunnen geven die u verdient werkt House of Hair alleen op afspraak. Een afspraak maken is zo gebeurd door contact met ons op te nemen!

Kelly Dahrs

Het enthousiasme van onze klanten is belangrijk, want een tevreden klant is het allermooiste compliment dat je als kapster kan krijgen. Ik geloof in persoonlijk advies en een luisterend oor voor de wensen en de verhalen van de klant! Tot ziens bij de beste kapsalon van Almere!

UW KAPSEL IS ONS VISITEKAARTJE

Wij hebben verschillende service’s die wij aanbieden.

Haar knippen

Om uw kapsel op de juiste manieren te knippen hebben we verschillende technieken en materialen. De ene techniek zorgt voor meer volume en een zachte valling, terwijl een andere techniek ervoor zorgt dat uw haar er juist dikker en steviger uitziet.

Haar kleuren

Alle medewerkers van House of hair Almere zijn graag met kleur bezig. Tenslotte zijn wij haarkunstenaars! Een kleurtje, subtiel of gewaagd maakt uw kapsel helemaal af. Alles is mogelijk met permanente -of tijdelijke kleuringen. Van extreem koperen lokken tot koele of warme schaduwen in uw haar.

Permanent

Heeft u altijd al een bos romantische krullen gewild of is uw haar futloos en slap? Dan kunt u bij House of hair Almere voor een texturizer behandeling kiezen. De texturizer behandeling zorgt er o.a. voor dat haar met een kortere lengte versteviging en volume krijgt zodat het haar vlot in het gewenste model gestyled kan worden.

Extensions

Adembenemend, lang haar, volume, trendy stylings. Sinds er extentions bestaan, kunnen steeds meer vrouwen deze wensen vervullen. De extentions zijn van 100% menselijk haar. Ze zijn in verschillende lengtes en diktes te krijgen, ook de vorm van het haar is er in verschillende variaties.

Bruidskapsels

Op de mooiste dag van uw leven helpt House of hair Almere u graag op weg om een droomkapsel bij u te creëren. De ene bruid wil alleen wat opgeföhnt worden terwijl de andere bruid graag een opgestoken kapsel wilt.

Kinderknippen

Voor de jongste klantjes hebben wij bij House of hair Almere onze poezenstoel “Sammy”. Samen met jou, je papa en mama gaan wij het nieuwe kapsel bespreken. Wil je op een prinses lijken? Of op een stoere piraat? Alles kan!

Goed doel

Onze salon is nu officieel aangesloten bij de Stichting Haarwensen. Deze stichting is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere reden in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.

Mooi werk!

Op deze pagina toont House of hair Almere trots mooie kapsels van onze klanten (die daar natuurlijk toestemming voor hebben gegeven). Bent u ook toe aan een nieuwe look? Neem dan meteen contact met ons op!

Onze merken

TOT ZIENS BIJ KAPSALON HOUSE OF HAIR IN ALMERE!.

CONTACT

tel: 036 – 537 0800 Okapistraat 46, 1338 JW Almere. Bel of mail ons voor een afspraak 

 
maandag gesloten
dinsdag 09.00 – 16.30 uur
woensdag 09.00 – 17.00 uur
donderdag 09.00 – 17.00 uur
vrijdag 09.00 – 21.00 uur
zaterdag 08.00 – 15.00 uur

Stuur ons een mail

9 + 11 =